Clicky

De Jonge Krijger

Geschreven door in Video interviews

Medewerkers Jonge Krijger.Movie_Snapshot

De Jonge Krijger is het projectenbureau voor Jongeren Werk en Scholing, begeleidt jongeren terug naar school en voert meldpunt voortijdig schoolverlaten uit.

De Jonge Krijger streeft ernaar om het witte gat te vullen tussen het idealisme van overheid, gemeente en bedrijfsleven op gebied van jongeren (jeugdbeleid) – en het realisme van de dagelijkse praktijk waar nog steeds veel jongeren buiten spel staan.

 

Wat doet De Jonge Krijger?

Liesbeth de Boer is de oprichter van De Jonge Krijger en legt in de video hieronder kort uit wat De Jonge Krijger sinds de oprichting in 2003 doet.

 

Wat maakt Jonge Krijger zo bijzonder?

Binnen Jonge Krijger heerst een klimaat waarin openheid, ontwikkeling en verantwoordelijkheid nemen centraal staan. Liesbeth vertelt in de video hieronder hoe het er intern aan toe gaat.

 

Dilemma’s

Liesbeth is open over de dilemma’s die zij tegenkomt in de dagelijkse leiding van De Jonge Krijger. Hieronder vertelt zij welke in haar ogen de lastigste zijn.

 

Medewerkers aan het woord

 

 

Geen reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Business Wise interviewt De Jonge Krijger - De Jonge Krijger | De Jonge Krijger - [...] De interviews met directrice Liesbeth de Boer en een aantal van onze medewerkers zijn te vinden op de website…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.