Clicky

Waarom deze site?

We zijn in de afgelopen jaren in ons werk geïnspireerd door de enorme creativiteit en betrokkenheid van medewerkers bij hun klanten, hun team of afdeling en bij de organisatie waar zij werken.

Deze betrokkenheid en creativiteit leiden tot fantastische inspanningen om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, om de productiviteit te verhogen of te werken aan nog betere producten of diensten.

We zien echter ook de worsteling bij veel bedrijven. Hoe bereik je betere resultaten, hoe zorg je er voor dat er optimaal samengewerkt wordt en wat moet je doen of juist laten om eigenaarschap bij medewerkers te stimuleren of terug te winnen?

We geloven er in dat voorbeelden van mooie bedrijven energie vrij kunnen maken, individuele medewerkers of zelfs hele teams kunnen laten besluiten om een eerste stap te zetten naar andere manieren van organiseren.

Genoeg gemopperd dus op hoe het allemaal niet moet en wat er allemaal niet werkt. Deze tijd biedt volop kansen voor mensen die verantwoordelijkheid nemen en zelf de eerste stap zetten.